andradelenurjankys

En blogg som handlar om mig, mitt i mitt liv som snart tvåbarns mor, och en hel del åsikter och tankar. Och annat som kryddar min tillvaro :)

Tjurhuvud

Publicerad 2010-05-19 10:36:26 i Allmänt,

Idag är jag ett äkta tjurhuvud med hängläpp. Ingenting är kul, allt är grått och trist. Jag stör mig på väldigt mkt.. på typ allt och det är absolut inte läge att fråga mig om det är något! För jag kan inte svara på vad det är och då blir jag ännu mer tjurig.
Såg på Isons att hon fått sin lya värderad, gött mos tjejen! ;) Själv bor man i en stuga fullt med döda djur på väggarna. Jag trivs på landet men inte med inredningen. Känner mig inte hemma och börjar fundera på hur länge "sålänge" betyder? Innan lägenheten i stan ska börjar ta form????? Vet att det är mycket annat som kommer i vägen och har gjort sista tiden också. Andra saker som är "viktigare" .. Jag förstår att det är det. Men det känns lite som om det börjar bli väldigt bekvämt att ha det som det är nu, dock är jag inte lika positiv till det.
Från ena saken till den andra... drog nyss på mungiporna en aning, Jill -min kollega visade mig att om man söker på "ostkusten pärla se" på google så är det första som kommer upp ANALBLEKNNG! Det var ROLIGT! haha...
Dags att jobba vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Janky

En blogg som handlar om att vara en snart 29 årig (snart) tvåbarnsmor i den lilla staden Västervik. Mina reflektioner om att vara gravid och ha barn. Om att snart flytta till en gård, om att pussla ihop livet som mamma och även hitta ett sätt där jag är och får bara vara jag :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela