andradelenurjankys

En blogg som handlar om mig, mitt i mitt liv som snart tvåbarns mor, och en hel del åsikter och tankar. Och annat som kryddar min tillvaro :)

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Publicerad 2010-03-31 15:37:36 i Allmänt,

Det är faktiskt möjligt för oss "simpla" bloggare som inte har samma framgång på sina bloggar som blondinbella, att tjäna pengar på sitt skrivande. Det som hindrat mig från att ta tag i saken är väl först och främst att jag inte har en aning om hur jag ska gå tillväga samt att grejen för mig och mitt bloggande har inte varit för att tjäna pengar, utan för att jag tycker det är redigt kul att skriva. Men visst vore det rätt schysst att få betalt för det man skriver, man ägnar ju trots allt en del av sin tid på det.

Nu är det såhär att jag har en otroligt vacker och smart vän, som heter Karin. Karin har i sin tur en snygg och smart kille, Jonas. Och med hjälp av dessa två ska jag ge mig på att försöka tjäna pengar på min blogg, och bli både snygg, vacker, smart OCH rik ;) Grejen är den att även DU, precis just Du också kan gör det. Dom kan nämligen hjälpa dig med. Givetvis får du ägna en tids läsning och lite tid, men den som vill tjäna pengar vet också att man oftast får jobba lite för det.
Jonas som för övrigt har ett företag som inriktar sig på just INTERNETMARKNADSFÖRING och som också specialiserat sig på att göra informationsprodukter om hur man Skapar Trafik till sina hemsidor/bloggar och tjänar pengar på det! Kommer nu gästblogga i min väns Karins blogg, vilket gör att DU också kan få de tips och knep som gör att DU också kan börja tjäna pengar på din blogg. Du kan också lämna direkta frågor till honom HÄR. Klicka på länken och fråga hur du blir rik på din blogg vett ja, Bra va? :) Så nu mina vänner är det bara att börja tjäna pengar!

Kommentarer

Postat av: Jennie H

Publicerad 2010-03-31 22:00:51

Jag kan absolut tänka mig att tjäna lite stålar!

Föräldrapenningen är fan inte den bästa inkomsten här på jorden! :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Janky

En blogg som handlar om att vara en snart 29 årig (snart) tvåbarnsmor i den lilla staden Västervik. Mina reflektioner om att vara gravid och ha barn. Om att snart flytta till en gård, om att pussla ihop livet som mamma och även hitta ett sätt där jag är och får bara vara jag :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela