andradelenurjankys

En blogg som handlar om mig, mitt i mitt liv som snart tvåbarns mor, och en hel del åsikter och tankar. Och annat som kryddar min tillvaro :)

Wella

Publicerad 2010-07-17 11:53:53 i Allmänt,

Hej hej hallå... ja lever men har inte haft tillgång till någon dator. Semestern har flytit på, falsterbo var underbart. Nu är det vis och jag sitter hemma hos Ison. Vi ska ner på stan snart och se om vi kan kirra stassen till ikväll. ;) Tänkte ni skulle få njuta av min fin pärla lite, hittade lite bilder på ias dator :)

ADJÖKEN

Publicerad 2010-07-02 15:41:37 i Allmänt,



Lovar att försöka hålla er uppdaterade om hur det är i Falsetrbo, Öland mm. :)
Soliga Sommarkramar

//Janni

Stjärtmuskler!

Publicerad 2010-07-02 14:22:17 i Allmänt,

Titta vad jag var och hämtade ut på lunchen.
Nu jävlar ska här byggas muskler, var precis och hämtade mitt nya träningsredskap. Skorna EASY TONE från reebok som menar att med hjälp av deras specialsula som är under skon ska man bygga baksidalår, vader och rumpa genom att bara gå med dom! Jag ska ge det ett försök då jag som sagt ska börja komma igång igen ;)

Skor EasyTone från Reebok som formar dina ben för varje steg du tar. Reeboks EasyTone-teknik: speciella kuddar i sulan skapar en liten obalans, som om du går i sand. Aktiverar musklerna i stuss, lår och vader. Ovandel i textil/syntet. DMX Max-teknik: ger optimal stötdämpning för ökad komfort. SmoothFit utan sömmar motverkar skav och irritationer. Tekniken Women's Specific Last ger en sko som är särskilt utformad för kvinnor, för ökad komfort.

Nära men ändå så långt bort...

Publicerad 2010-07-02 10:42:00 i Allmänt,

Idag är det sista dagen innan semestern, men jag kan inte annat än avundas alla som får njuta av dessa fantastiska dagar som varit och är och förhoppingsvis kommer bli tills jag får min semester. Lovar att det kommer börja regna nästa vecka..

Hur kommer det sig att varje gång man blir ihop, kär osv så blir man ett fetto? Fattar inte hur jag lyckas... min ämnesomsättning måste vara plus minus noll. Inte så konstigt med tanke på alla cambridgekurer kanske, dessutom är jag för sjukt bekväm för att stå i ett gym och svettas nu på sommaren.

Att leva på vatten och luft emellanåt vet vi alla att det inte är någon bra metod, men jag är en sån att jag måste se resultat och jag måste få det snabbt annars ger jag upp direkt. Jag har sakta men säkert efter alla dessa vändor av snabb viktnedgång kommit på att det är totalt värdelöst. I alla fall för mig. Kroppen ställer in sig på svält, visserligen går man ner snabbt men min ämnesomsättning blir näst intill obefintlig och när man sen börjar äta lite grann så går man direkt upp igen för kroppen suger åt sig som en lite svamp.  
Var ju så nöjd över mig själv för tre-fyra månader sen. Losade närmade 10 kg på 3 månader.  Har gått upp 6 av dom igen! PÅ TRE MÅNADER! Vad gick fel? Jo jag blev ihop och började äta och såg heller att det var mysigare att ligga hemma och mysa än att skena runt och röra på mig (vardagsmotionen), SEN måste jag var tydlig med att tillägga att jag dessutom bröt foten på nyår, vilket gjorde att jag var handikappad i ca 3 månader vilket gjorde att jag inte KUNDE motionera så mkt med krykorna liksom.  ...
. Det är sjukt hur "matsociala" vi är egentligen. Tänk efter, hur ofta umgås du med någon utan att äta? Till filmen -godis/chips. Fikan - latte mm. En solig dag på stranden -förgylls med fika. Fredag/Lördag -lite lyxigare middag.... och jag kan inte påstå att jag äter mer onyttigt än någon annan, det är bara det att jag äter för sällan och då för mkt eftersom jag är hungrig, resultatet blir att min ämnesomsättning ballar ur.
Mitt mission är att ta tag i detta över semestern, nu får det vara nog liksom. Vägra bli en rultig tjockis liksom ;) Någon som vet hur man kan ge ämnesomsättningen en kickstart? 
Dags för morgonpromenader och börja äta ofta men lite. Tror det är det bästa.
Dock lockar givetvis cambridge.... =S

Igår var pelle och Ia hos oss. Ia och jag red och sen grillade vi alla fyra. Hur trevligt som helst, kvällen avslutade med en runda av Hälge-spelet :) 
Dagens aktivitet går till att först jobba lite, sen skulle det vara gött men lite häng på en uteservering för att fira semestern men har inte redigt besämt än hur jag ska göra. Alternativt så åker jag hem och hänger i stallet samt tar ett glas rosé på verandan :)
Imorgon kommer det bli 32 grader! Jag kommer spendera dagen som en padda vid havet med ison :)






 

En dag kvar..

Publicerad 2010-07-01 10:28:32 i Allmänt,

I dag är det endast en dag kvar tills jag går på semester. EN dag! Så underbart, härligt och efterlängtat. 

Var precis slut igår när jag kom hem från jobbet, 3 timmars sömn hade gjort sitt så jag stupade i soffan och somnade som en stock. För att vakna igen vid 21.00.  Då tog Martin och jag en snack-bil-tur (Kan rekommendera dom varmt). Alltså vi har inget direkt mål utan bara tar bilen och kör, samtidigt som vi pratar om viktiga saker. Igår rätades det ut en del frågetecken och tvivel samt så planerades semestern och ytterligare äventyr som ska upplevas. Det blir bl.a. en kolmården resa i början på nästa vecka, samt några dagar ute på sjön. Hoppas hoppas hoppas att vädret håller i sig!
Utmattad somnade jag ännu en gång i soffan när vi kom hem och sov tills 07.30 imorse -alltså en försovning!

Ikväll kommer Karin, Jonas och Lily på besök. Karin vill rida :) och sen drar vi på grillen. Hoppas på att ison och Pellet hakar på också. :)
Sen är det bara en natt och en arbetsdag kvar... Ni har väl som sagt inte missat att jag går på S.E.M.E.S.T.E.R ;)

Jag och min vän Lise-lott kunde står i timmar framför spegeln och göra fula miner när vi var små. I gymnasiet träffade jag ännu en tjej, Elli som var skitduktig på att bli asful fast hon i själva verket var supersnygg. Vi hade en tendens till att skicka mms till varandra typ jämt förr med nya miner haha så jag tänkte bjuda er på lite olika  skepnader.... (i brist på annat haha)










FINT VA????!!! Hahahaha... tycker det är sjukt kul i varje fall. Elli det här är för dig... ahaaha

Om

Min profilbild

Janky

En blogg som handlar om att vara en snart 29 årig (snart) tvåbarnsmor i den lilla staden Västervik. Mina reflektioner om att vara gravid och ha barn. Om att snart flytta till en gård, om att pussla ihop livet som mamma och även hitta ett sätt där jag är och får bara vara jag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela