andradelenurjankys

En blogg som handlar om mig, mitt i mitt liv som snart tvåbarns mor, och en hel del åsikter och tankar. Och annat som kryddar min tillvaro :)

Nattinlägg

Publicerad 2011-03-07 23:40:33 i Allmänt,

Jag vet, jag borde gå och lägga mig men bebisen lever rövare i magen. Första dagen på veckan (vecka 32) Har jobbat, varit på mvc och besökt Isons och Pellets nya hus idag. Sen har tvtablån avverkats resten av kvällen. Bäst  var "en unge i minuten" Dock blev Martin... hmm hur ska jag uttrycka det....? "Illa" berörd. Han tyckte det var jobbigt att se hur maktlösa papporna är. Han vill ta situationen när den kommer, själv tycker jag dom här programen är skitbra så man kan få mer info om hur det går till, samt så hjälper det mig att bearbeta att allt kan inträffa när man väl ligger där. Jag blir med andra ord lugnare av det. Martin ser det inte så som sagt, utan känner att han inte vill ha några förutfattade meningar utan vill ta det när det är dags liksom.

Mvcbesöket idag gick bra, magen växer fortfarande, och kurvan fortsätter att stiga. Barnmorskan tror nu eller är rätt säker på att det har att göra med min livmoder. Som jag nämnt innan är den lite ovanlig, bebisen ligger dessutom väldigt högt upp och eftersom den växer så mkt nu så är det troligtvis därför det stegrar så himla mkt nu.  Bild på magen kommer under veckan :) Hjärtljuden låg på 150 idag, alltså "flickhjärtljud" om man ska tro på vad som sägs..... ;) Tror ni fortfrande att det blir en pojke? Jag börjar bli osäker, har ju varit helt inställd på att det är en lite pojke där inne jag också. Men nu börjar jag tveka. Ska som sagt lägga upp ett nytt magkort snart, så får vi se vad ni tror och om ni ändrar er. :)

Dags att försöka sova, ska ju trots allt jobba i morgon. 
Natt  

Kommentarer

Postat av: Josse

Publicerad 2011-03-08 08:07:18

Jag säger ju att det blir en flicka den 14 maj! :)



Jag kommer hem en snabbsväng i veckan, kommer ner onsdag kväll och åker fredag eftermiddag, om du vill ses en sväng!

Kraaam

Postat av: stephani

Publicerad 2011-03-08 10:12:48

Jag har två pojkar och båda hade "flickhjärtljud" så man vet aldrig! ;-)

Postat av: Ia

Publicerad 2011-03-08 11:39:18

På mig stämde det iaf :)

Postat av:

Publicerad 2011-03-08 13:08:56

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Janky

En blogg som handlar om att vara en snart 29 årig (snart) tvåbarnsmor i den lilla staden Västervik. Mina reflektioner om att vara gravid och ha barn. Om att snart flytta till en gård, om att pussla ihop livet som mamma och även hitta ett sätt där jag är och får bara vara jag :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela